VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

2.606 de angajați care s-au infectat cu COVID-19 la locul de muncă vor primi indemnizația unică de 16.000 de lei

Personalul medical, precum și alți angajați din sectorul public, care s-au îmbolnăvit de Covid-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu până la data de 30 septembrie 2020, vor beneficia de o indemnizație unică de 16.000 de lei. O decizie în acest sens a fost aprobată, astăzi, de Executiv. 

De indemnizația unică vor beneficia 2.606 persoane, dintre care 2.593 – personal medical. În acest sens, din Fondul de intervenție al Guvernului vor fi alocate 41,7 milioane de lei. 

Din această sumă, 17,7 milioane de lei vor fi alocate Ministerului Sănătății pentru 1.107 de persoane; 4,5 milioane de lei – Consiliului municipal Chișinău pentru 282 de persoane; 1,6 milioane de lei – Consiliului raional Cahul pentru 97 de persoane; 1,2 milioane de lei –  Consiliului raional Edineț pentru 73 de persoane, iar restul va fi distribuit altor autorități publice centrale și locale.

Precizăm că, până în prezent, 17.772 de angajați au beneficiat de indemnizația unică în valoare de 16.000 lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.