VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

19 observatori internaționali, acreditați pentru alegerile din UTA Găgăuzia

Comisia Electorală Centrală a acreditat 19 observatori internaționali în vederea monitorizării alegerilor Guvernatorului (Bașcanului) UTA Găgăuzia și a alegerilor parțiale pentru Adunarea Populară a UTA Găgăuzia din 30 aprilie 2023.

În ședința de astăzi, membrii CEC au aprobat unele hotărâri cu privire la acreditarea unui observator internațional din partea Ambasadei Ungariei în Republica Moldova, a 13 observatori internaționali din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii, a 4 observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Federale Germania și a unui observator internațional din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Azerbaidjan”, anunță instituția.

Menționăm că anterior, CEC a acreditat alți 34 observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor din Găgăuzia. Termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator expiră mâine, 22 aprilie 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.