VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

- Igor Șarov, rectorul USM cu care discutăm despre Ziua Internațională a Studenților

- Lenuța Gheorghiță, interpretă care ne dezvăluie rețeta bunei dispoziții. Ascultăm live piesele: „Bade cu mândruță nouă” și „Vecinele mele”

- Omul zilei, Martin Scorsese

- Carolina Gorun, interpretă Ascultăm piesa „Inima mea”, „Cer senin” și „Ia uitați-vă la mine”. Aflăm de la Carolina cum e să treci de la muzică ușoară la cea populară

La Minutul lui Vasile Botnaru vizionăm pastila : Cine și ce are voie

De luni până vineri de la 7:00 la 8:00 și în reluare la 10:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.