VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

- Laurențiu Popescu, interpret. Ascultăm împreună piesele „Domnișoară” și „În țara mea”. Vorbim și despre anul dificil pentru Laurențiu Popescu

- Omul zilei, Doina Aldea-Teodorovici

- Valeria Canțîr, stilistă. Aflăm de la ea dacă moldovenii se îmbracă bine?

- Omul zilei, Jean Gabin

- Liliana Popușoi, jurnalistă, critic de artă. Ea este și omagiata zilei și „stăpâna Moldovei”

La Minutul lui Vasile Botnaru ascultăm pastila : Copiii caprei și lupul frate cu vulpea și șacalul

De luni până vineri de la 7:00 la 8:00 și în reluare la 10:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.