VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președinta R. Moldova a primit Ordinul Jubiliar „Gurie Grosu” de la Mitropolitul Basarabiei

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut miercuri o întrevedere cu ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor. Șefa statului a primit Ordinul Jubiliar „Gurie Grosu” din aprtea Mitropolitului.

Șefa statului l-a felicitat pe ÎPS Petru și toți pe enoriașii Mitropoliei Basarabiei, subordonată canonic Patriarhiei Române, cu prilejul împlinirii, în toamna curentă, a 30 de ani de la reactivarea acestei instituții de cult în Republica Moldova.

Președinta Maia Sandu și-a exprimat aprecierea pentru comunitatea atașată valorilor credinței, patriotismului și slujirii aproapelui, pe care a reușit să o creeze Mitropolia Basarabiei.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.