VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Moldova a rămas în beznă. Andrei Spînu: Astăzi se repetă situația din 15 noiembrie

Republica Moldova atestă întreruperi masive de curent electric pe întreg teritoriul țării ca urmare a bombardamentelor Rusiei asupra infrastructurii energetice a Ucrainei.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a confirmat întreruperea electricității pe întreg teritoriul Moldovei:

Dragi cetățeni, azi avem repetarea situației din 15 Noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată țara.
Moldelectrica lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Voi reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp.

Rusia bombardează Ucraina în ziua în care a fost recunoscută drept țară- sponsor al terorismului.

📍Lvov a rămas complet fără electricitate.
📍A fost întrerupt curentul în regiunea transnistreană.
📍 Chișinăul și o parte a Republicii Moldova a rămas fără curent.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.