VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Înotătorul Constantin Malachi a cucerit trei medalii de aur la campionatul Belgiei

Înotătorul Constantin Malachi s-a impus pe distanțele 50, 100 și 200 metri bras în cadrul campionatului deschis al Belgiei. Un anunț în acest sens a fost făcut luni, 14 noiembrie, de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Malachi a înregistrat rezultatele 27.58, 59.68, respectiv 2:12.23. Pe distanțele 50 și 100 metri el a stabilit noi recorduri pentru R. Moldovei.

Un alt înotător, Dan Siminel, s-a clasat pe locul 4 la 50 metri stil liber, cu rezultatul 23.26. El a fost întrecut de belgienii Lucas Gervais și Jerome Emo și olandezul Stan De Swart.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.