VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

SUA au inclus țara noastră pe lista țărilor cu ”risc înalt” de călătorie din cauza COVID-19

Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA au adăugat trei destinații la categoria risc înalt pentru călătorii. Printre acestea se regăsește și Republica Moldova.

Astfel, destinațiile care au fost incluse de SUA pe lista de risc înalt sunt Moldova, România și Sf. Pierre și Miquelon. În ultima săpătmână Chișinăul a intrat în zona de cod roșu de alertă COVID-19, după ce incidența a depășit cota de 250 de cazuri de îmbolnăvire la 100.000 de locuitori, iar în celelalte zone au fost instituite regimurile de cod galben și portocaliu, arată datele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică,

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.