A început turneul internațional de tenis pentru juniori de la Chișinău

04 Februarie 2018 02:00 10842 0

A început etapa de calificare a turneului internațional din seria ITF Juniors "Biotehnos Cup 2018", care se desfășoară la Școala Sportivă Specializată de Tenis. Competiția este organizată de compania Biotehnos și prietenul tenisului moldovenesc, Ceslav Ciuhrii, sub egida Federației de Tenis din RM.

În prima zi a turneului au evoluat în calificări șase jucători de tenis din Republica Moldova. Chiril Snițari, Maxim Cazac, Andrei Butnaru și Vasilii Donțu, precum și Olivia Grozavu nu au reușit să se califice în runda a doua. Bogdan Boclincă a reușit să-l învingă pe românul Matei Fotea cu scorul 6:2 6:1, calificându-se în așa mod în runda a doua a turneului. Spre nefericire, sportivul nostru nu a reușit să-și continue parcursul în cadrul competiției internaționale, fiind învins în această etapă de jucătorul din Belarus, Zhan Skindzer, cu scorul 0:6 1:6.

Astăzi va avea loc sign in-ul pentru tabloul principal al turneului, care începe luni, 5 februarie. Moldova are doi reprezentați pe tabloul principal, Ilie Snițari și Arina Gamrețkaia.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte