Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

”Iarba verde de acasă”, ”Descoperim destine”, ”Întâlniri cu prietenii”

10 ANI DE PARTENERIAT STRATEGIC

 

Sheriff s-a distanțat la șapte puncte de Milsami

23 Aprilie 2017 03:00 1406 0

Sheriff este tot mai aproape de un nou titlu în Divizia Națională. Echipa tiraspoleană s-a distanțat la șapte puncte de Milsami, cu patru etape înainte de finalul campionatului, transmite IPN.

Sheriff a învins-o duminică cu 4-0 în deplasare pe Dinamo-Auto. Vitalie Damașcan a reușit o dublă și este golgheterul campionatului, cu 12 goluri, cu șase mai multe ca colegul său din linia de atac, Stefan Mugosa. Balima și Badibanga au reușit și ei să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

„Ar fi o greșeală să ne relaxăm acum. Șapte puncte este un avantaj considerabil, dar în sezonul trecut din cauza relaxării am ajuns să disputăm meciul de aur”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celelalte meciuri ale etapei a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Petrocub - Milsami 1-0, Spicul - Sfîntul Gheorghe 1-1, Zimbru - Speranța 2-1 și Dacia - Zaria 1-1.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte