Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

”Iarba verde de acasă”, ”Descoperim destine”, ”Întâlniri cu prietenii”

10 ANI DE PARTENERIAT STRATEGIC

 

Sheriff a obținut o nouă victorie în Liga Europei

24 Aprilie 2017 03:00 3707 0

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa cehă Zlin, cu 1-0 și a urcat pe primul loc în grupa F a Ligii Europa. Singurul gol a fost marcat de brazilianul Jairo în minutul 11, transmite IPN.

În repriza secundă, deținătoarea Cupei Cehiei a căutat egalarea, Mehanovic lovind însă transversala dintr-o lovitură liberă. La poarta cealaltă, Badibanga a ratat o șansă mare de a majora diferența.

„Ne ajutat foarte mult că am marcat devreme un gol. Este o victorie importantă pentru noi”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celălalt meci al grupei, Lokomotiv s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Copenhaga. Eroul partidei a fost Jefferson Farfan, care a înscris ambele goluri ale rușilor.

Sheriff este liderul grupei F cu nouă puncte, cu unul mai mult ca Lokomotiv și cu trei mai mult decât Copenhaga. Pe 7 decembrie, echipa tiraspoleană are nevoie de cel puțin o remiză pe terenul danezilor de la Copenhaga pentru a fi sigură de calificarea în premieră în șaisprezecimile competiției.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte