Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

”Iarba verde de acasă”, ”Descoperim destine”, ”Întâlniri cu prietenii”

10 ANI DE PARTENERIAT STRATEGIC

 

Sheriff a devenit pentru a 16-a oară campioană

19 Aprilie 2017 03:00 7250 0

Sheriff și-a asigurat cel de-al 16-lea titlu cu o etapă înainte de finalul campionatului. Echipa tiraspoleană a învins-o pe urmăritoarea Milsami Orhei, cu 2-0, pe terenul acesteia, transmite IPN.

Mijlocașul bielorus Yury Kendysh a marcat ambele goluri în primul sfert de oră. Milsami a avut mai multe ocazii în repriza secundă, dar nu a reușit să întoarcă rezultatul.

„Nu a fost un campionat ușor. Suntem fericiți și astăzi vom sărbători, dar de mâine de pregătim de meciul cu Zlin din Liga Europei”, a declarat antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

„În pofida problemelor din startul campionatului, am avut un sezon foarte bun. Sunt mândru de băieții mei”, a spus tehnicianul formației Milsami, Veaceslav Rusnac.

În celelalte partide ale penultimei etape s-au înregistrat rezultatele: Dacia - Petrocub 0-2, Zaria - Dinamo-Auto 6-0, Zimbru - Spicul 1-1 și Speranța - Sfîntul Gheorghe 0-0.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte