Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

”Iarba verde de acasă”, ”Descoperim destine”, ”Întâlniri cu prietenii”

10 ANI DE PARTENERIAT STRATEGIC

 

Gest extraordinar făcut de Lionel Messi: a câștigat un proces și a donat întreaga sumă primită de la vinovați

03 Aprilie 2017 03:00 1677 0

Lionel Messi a dat dovadă încă o dată de o mărinimie ieșită din comun. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a câștigat un proces, dar s-a ținut de promisiune și a donat toți banii căpătați de pe urma deciziei din justiție.

Joi, Curtea Supremă din Barcelona i-a dat câștig de cauză lui Messi într-un proces intentat ziarului iberic La Razon, din cauza unui articol publicat după ce Argentina a pierdut în fața Germaniei finala Cupei Mondiale din 2014. În afara criticilor considerate de instanță "inutile și impertimente", jurnalistul Alfonso Ussia a scris, atunci, că Messi ar fi purtat o perucă și că ar fi folosit substanța interzisă nandrolon pentru a-și îmbunătăți performanțele, scrie digisport.ro.

Messi a avut câștig de cauză, la 17 luni de la începerea procesului, iar instanța i-a obligat pe Alfonso Ussia și pe editorul publicației, Francisco Marhuenda, la plata a 72.783,20 de euro către fotbalistul argentinian.

Decarul Barcelonei și-a respectat promisiunea făcută în urmă cu un an și a donat întreaga sumă pentru un scop caritabil: a dat banii organizației "Doctori Fără Frontiere". Gestul a fost confirmat de compania de management a fotbalistului.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte