Bătălia granzilor în Spania, adversari eterni

02 Martie 2020 17:45 291 0 Ultima modificare 02 Martie 2020 17:46

Real Madrid a învins-o pe Barcelona cu 2-0 și a trecut pe primul loc în La Liga. Vinicius și Mariano au adus victoria trupei lui Zinedine Zidane în fața lui Cristiano Ronaldo, aflat pe Santiago Bernabeu.
Vinicius Junior şi-a trăit momentul de glorie de până acum al carierei. Brazilianul de 19 ani a înscris în El Clasico şi a devenit cel mai tânăr fotbalist care punctează în Real – Barca, relatează telekomsport.ro.
L-a depăşit chiar pe Messi. Era minutul 71 al meciului de pe Bernabeu. În prelungiri, la prima atingere a înscris şi Mariano Diaz şi a definitivat o victorie incertă în prima oră de joc.

Barcelona a ratat deschiderea scorului în două rânduri în prima repriză. Courtois s-a opus şuturilor trimise de Artur şi de Messi. În partea a doua, galacticii au fost mai periculoşi. Isco a avut două şanse mari.
La prima, Ter Stegen a scos miraculos, iar la cea de-a doua, Pique l-a salvat pe portarul german. S-a terminat 2-0 pentru Real, care a redevenit lider în La Liga. Cu 12 etape înainte de final, echipa lui Zidane are un punct peste Barcelona.
Fostul star al madrilenilor, Cristiano Ronaldo, a profitat de amânarea partidei Juventus - Inter și a venit să-și urmărească foștii colegi în El Clasico. CR7 s-a bucurat și a aplaudat după fluierul final, iar imaginile surprinse au fost postate pe rețelele sociale.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte