×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 815

Padelul prinde rădăcini oficiale în Moldova! Femina Chișinău a organizat un prim eveniment la Tiraspol

01 Decembrie 2019 11:55 996 0 Ultima modificare 01 Decembrie 2019 12:02

Clubul Sportiv Femina Chișinău, în parteneriat cu cluburile sportive CAMI Speia, Padelten Orhei și Asociația pentru Dezvoltarea Tenisului de Plajă și a Padelului din Republica Moldova, a organizat astăzi prima sesiune a Programului ”Moldova Padel Tour Experimental”, un proiect dedicat promovării și dezvoltării sportului padel.

Sesiunea a avut loc la Tiraspol, pe terenul de ultimă generație al Complexului Sportiv ”Lions Arena” și a fost împărțită în antrenament de prezentare și jocuri la categoria mixt, în cadrul primei competiții experimentale, intitulată ”Femina Padel Open – Experimental Mixt 2019”.

La eveniment au participat jucătoarele de padel ale CS Femina Chișinău - Liliana Mîrza și Carolina Jizdan, jucătorul CS CAMI Speia - Mihai Burciu, jucătorul CS Padelten Orhei – Dumitru Chitoraga, și invitatele evenimentului, două sportive înregistrate în Registrul Padel Moldova, Iuliana Calancea și Maria Zavalișca, ultimele două fiind decorate cu diplome speciale pentru participare.

Proiectul lansat de Femina Chișinău, în parteneriat cu celelate cluburi, are obiectivul de a promova și dezvolta padelul în Republica Moldova, prin evenimente de marketing, competiții sportive în cadrul Programului ”Moldova Padel Tour Experimental”, atragerea de sponsori și parteneri pentru a construi infrastructură specializată, captarea de cât mai mulți practicanți, instruirea de antrenori și arbitri.

Doritorii de a face parte din familia padelului molovenesc se pot adresa cu un mesaj la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pentru a fi înregistrați pentru următoarele seminare, cursuri, prezentări, sesiuni de antrenamente și competiții. 

PLAN TURNEU DE PADEL

FEMINA OPEN

 

 

SINTEZĂ

AO FEMINA-SPORT este o Asociație Obștească, care activează sub formatul unui Club Sportiv. Organizația a fost fondată la Chișinău, Republica Moldova, în octombrie 2011, de către jurnaliștii Mihai Burciu și Andrei Revenco și de economistul Anton Deleu. Încă de la fondarea instituției, Mihai Burciu deține funcția de președinte.

În cei 8 ani de activitate, FEMINA-SPORT a deschis secții sportive la disciplinile handbal, baschet, volei, rugby, fotbal, minifotbal, fotbal-tenis, bowling, atletism, karate, tenis, padel și badminton.

Cele mai remarcante evoluții au fost realizate de secția de baschet, a căror echipe au devenit campioane naționale și deținătoare a Cupei Republicii Moldova în trei rânduri. Secția de handbal a oferit titlul de vice-campioană națională și finalistă a Cupei Republicii Moldova în trei ocazii. Echipele de volei pe plajă și volei 2x2 sală au devenit campioane naționale la diferite categorii de vârstă, iar echipa de rugby a câștigat trofeul internațional Cupa Prutului.

După opt ani de activitate în care a demonstrat că deține instrumentele, capacitatea și expertiza necesară de a dezvolta sportul național, AO FEMINA-SPORT își propune deschiderea departamentului ”Organizarea Evenimentelor Sportive”, astfel încât să devină o structură importantă în dezvoltarea infrastructurii sportive și a evenimentelor sportive, în special pentru tinere și doamne, în perspectiva extinderii pe plan național, regional și internațional, cu o ofertă adresată atât cluburilor sportive, federațiilor sportive, cât și persoanelor fizice.

AO FEMINA-SPORT planifică să ofere clienților săi încrederea privind profesionalismul și confortul de a participa la competiții sportive, feriți de stresul și logistica specifică organizării pe cont propriu a unui astfel de eveniment.

MOTIVAREA PLANULUI DE ACTIVITATE

AO FEMINA-SPORT își propune să devină un organizator de succes  al evenimentelor sportive feminine, deoarece: Va fi singura instituție care se ocupă în exclusivitate de evenimente dedicate sportului feminin.

Motivul pentru care am ales să dezvoltăm o activitate de genul acesteia este faptul că suntem constienți că a organiza un eveniment sportiv feminin este o responsabilitate foarte mare, care presupune realizarea multor lucruri care ocupă mult timp, timp care, nu pentru toata lumea este disponibil.

AO FEMINA-SPORT se angajează să se ocupe de absolut toate detaliile specifice organizării evenimentelor sportive, de la partea juridică și relația cu federațiile sportive și autoritățile statului, până la amenajarea terenurilor sportive, înregistrarea participanților, arbitrilor și voluntarilor.

Misiunea acestei activități este de a transforma orice eveniment sportiv feminin într-unul spectaculos și profesionist, de bună calitate și bun gust, și, de a mulțumi clienții și participanții prin serviciille oferite.

Astfel, pentru îndeplinirea acestei misiuni, AO FEMINA-SPORT și-a propus să atingă o serie de obiective financiare, de marketing, de resurse umane și alte obiective, cum sunt:

  • fidelizarea clienților;
  • organizarea de evenimente sportive în întreaga țară;
  • promovarea sportului;

Din punct de vedere al analizei pieței, am efectuat o analiză primară, în cadrul căreia am făcut investigații privind prețurile practicate de concurenți indirecți, organizatori de evenimente sportive mixte (masculin și feminin) sau doar masculine, pentru a ne putea stabilii ofertele proprii.

AO FEMINA-SPORT intenționează să-și atragă clienții prin oferirea unor servicii de calitate, cu promptitudine și prețuri accesibile.

ABORDARE

Planul de activitate prevăzut de AO FEMINA-SPORT pentru organizarea evenimentelor sportive dedicate padelului feminin, pentru anii 2019 și 2020, este realizarea competițiilor la categoriile FEMININ, MIXT, fie împreună, fie separate, pe diferite categorii de vârstă.

Proiectarea ar însemna, ca cel puțin o dată pe lună să fie organizat un turneu într-o localitate din țară, de dorit în alte raioane decât Municipiul Chișinău.

Toate turneele de padel organizate de AO FEMINA-SPORT sub propriile auspicii vor purta denumirea de FEMINA PADEL OPEN, iar cele în care AO FEMINA-SPORT va fi doar organizator angajat va purta denumirea propusă de compania sau persoana fizică care a comandat serviciul.

Turneele din Seria FEMINA PADEL OPEN se vor completa după cum urmează: Denumire, Categorie de joc, Categorie de vârstă, Localitate, Nr. Ordine, An. (Spre exemplu: Femina Padel Open, Feminin – Seniori, Tiraspol, 1/2019).

Regulamentele evenimentelor sportive organizate de AO FEMINA-SPORT vor fi realizate în parte pentru fiecare turneu separat. Regulamentul de desfășurare a competițiilor va fi creat și aprobat în strictă conformitate cu Regulile jocului de padel aprobate de Federația Internațională de Padel (FIP) și alte reglementări ale Federației Sportive Naționale de Padel din Moldova (FPRM), norme care vor fi aplicate la toate turneele organizate de AO FEMINA-SPORT. Toate turneele organizate de AO FEMINA-SPORT fac parte din patrimoniul asociației.

 

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte