Viitorul este deja mâine, fii eco-friendly astăzi! A fost organizat primul Eco Wine Maraton

14 Octombrie 2019 11:56 289 0 Ultima modificare 14 Octombrie 2019 12:07

Tot mai mulți oameni, instituții și companii din întreaga lume înțeleg necesitatea unui mod de viață eco-friendly care să nu dăuneze mediului înconjurător. Acesta este și cazul companiei Apriori Wine care și-a luat în dotare 10 mașini electrice, devenind astfel prima companie vinicolă locală eco-friendly.

Mai mult decât atât, în 2019 și-au propus un altfel de sezon vinicol. Aceștia au organizat primul Eco Wine Maraton și, la volanul mașinilor electrice, au pornit din Chișinău către cele 210 hectare de podgorii din raionul Cantemir, de-a lungul râului Prut și în vecinătate cu rezervația naturală Codrii Tigheciului.

 

Echipa Apriori Wine, de aproximativ 30 de oameni, a continuat aventura la culesul strugurilor. Și dacă în obișnuit apelau la mașini de mare tonaj, de această dată au strâns roada cu ajutorul mașinilor electrice.

Următoarea destinație a Eco Wine Maratonului a fost fabrica și, ca pe vremuri, au dat strugurii prin teasc, obținând primul must delicios din acest an. Au dansat hora și au încheiat aventura, tradițional, cu o șezătoare și un pahar cu vin.

Acest Eco Wine Maraton este, de fapt, o campanie de sensibilizare, compania Apriori Wine propunându-și să încurajeze astfel oamenii să adopte un mod de viață eco-friendly și, de ce nu, să opteze în favoarea unui transport ecologic.

Apriori Wine, susținător al presei sportive moldovenești.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte