Bianca Andreescu, fata iubită de două națiuni, s-a calificat în finala de la US Open

06 Septembrie 2019 11:16 767 0 Ultima modificare 06 Septembrie 2019 11:19

Bianca Andreescu, nebunia anului 2019, fata iubită de două națiuni, s-a calificat în finala de la US Open și va juca cu legenda Serena Williams.

Un cuplu de români (Andreescu) îi dau naștere la Mississauga (Canada) unei fete, o va numi Bianca Vanesa. Bianca, de mică, se mută în țara natală a părinților ei, (România), și începe să practice un sport pe care nici nu se gândea că o va face renumită în întreaga lume și iubită de două țări! Avea doar 7 ani.

Familia Andreescu și micuța Bianca s-au mutat înapoi în Canada, unde fetița este antrenată la Ontario Racquet Club. La vârsta de 11 ani se transferă la Centrul Național din Toronto. La vârsta de 14 ani, când apar primele mari victorii la acea categorie de vârstă, avea un singur reper și o singură stea pe care dorea să o atingă: să fie ca favorita sa, românca Simona Halep.

Acum, în 2019, Bianca devine prima canadiancă care câștigă la rând Indian Wells și Rogers, iar astăzi este prima canadiancă care se califică în finala de la News York!

Este adorată de poporul ei canadian, și iubită de întreaga națiune română. Ea, mulțumește în română fanilor pe toate arenele mondiale!

Un exemplu de cum poți să fii iubit de două țări și să le respecți în egală măsură!

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte