Un nou turneu de tenis World Tour la Chișinău // REPORTAJ

23 August 2019 18:49 374 0 Ultima modificare 23 August 2019 19:20
Federația de Tenis din Republica Moldova organizează în aceste zile cel de-al treilea turneu internațional din categoria World Tennis Tour dedicat juniorilor. La turneul găzduit de Școala Specializată de Tenis din capitală au luat startul 120 de jucători de tenis din întreaga lume.
 
Șase reprezentanți ai țării noastre și-au încercat șansele în calificări și 12 au acces direct pe tabloul principal. Favoritul principal al competiției pe tabloul masculin, este moldoveanul Ilia Snițari, care se declară pregătit și convins în forțele proprii de a câștiga concursul organizat de țara noastră.
 
Scopul primordial al acestor tipuri de competiții este dezvoltarea tenisului și promovarea tinerelor talente.
 
Organizatorii au doar cuvinte de laudă din partea reprezentanților forului internațional, care apreciază desfășurarea competiției și menționează că astfel de concursuri sunt binevenite pentru a crește tinerele speranțe.
 
Competiția își va afla câștigătorii în finalele care vor avea loc sâmbătă. Concomitent, au loc meciuri și în categoriile de vârstă de până la 10 ani, unde emoțiile cresc la fiecare partidă, iar în pauzele dintre meciuri, micii sportivi aruncă privirile la jocurile din turneul juniorilor.
 
Competițiile din proiectul Tennis 10 se desfășoară în fiecare lună a anului, și pot participa toți doritorii care se înregistrează la programul de licențiere al Federației de Tenis din Republica Moldova.
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte