Obiectiv la naționala Moldovei: Șase puncte în șase meciuri

05 August 2019 17:49 1079 0

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco, l-a prezentat oficial pe Semion Altman în funcția de antrenor interimar al selecționatei Moldovei.

În cadrul conferinței de presă de astăzi tehnicianul a anunțat componența stafful-ui tehnic: Aleksandr Skripnik – antrenor secund, Gennady Altman – antrenor de portari, Valeriy Trutnev – antrenor-analist. Totodată, Semion Altman va apela și la serviciile antrenorilor din R.Moldova.

"Una din prioritățile mele este să creez o atmosferă pozitivă în sânul echipei naționale. Când spun pozitivă, am în vedere că jucătorii vor aborda orișicare meci ca pe o oportunitate de a demonstra valoarea selecționatei și a lor ca jucători, conștientizând rolul lor, dar și responsabilitatea care le revine ", a declarat Semion Altman.

Leonid Oleinicenco a declarat că FMF a stabilit un obiectiv minim pentru actuala campanie preliminară – obținerea a minim șase puncte în următoarele șase meciuri. "Ne dorim de asemenea crearea unei echipe competitive, care să livreze rezultate onorabile în viitoarele turnee de calificare", a menționat șeful forului fotbalistic național.

Imagini video: https://fmf.md/ro/news/obiectiv-2019-sase-puncte-sase-meciuri-video 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte