Dublă performanță istorică pentru echipa de fotbal tineret a României. Vezi ce a obținut după meciul cu Franța

25 Iunie 2019 09:22 226 0 Ultima modificare 25 Iunie 2019 09:28

România U21 a remizat cu Franța U21, scor 0-0, în ultimul meci din grupa C de la Euro 2019, iar jucătorii lui Mirel Rădoi au declanșat fiesta la final. Calificarea istorică în semifinale a fost dorită de toți, dar visată de puțini.

"Cred că am făcut un joc bun şi în în această seară, nu am reuşit să marcăm, dar am avut câteva situaţii. Ei au atacat mai mult, nu au avut prea multe ocazii, ne bucurăm foarte mult astăzi, dar de mâine la muncă, pentru că avem o semifinală şi trebuie să dăm totul", a spus Darius Olaru la final, pentru TVR.

Cu toate că, înainte de meci, o remiză cu Franța califica ambele echipe, ceea ce s-a și întâmplat, jucătorii lui Mirel Rădoi susțin că totul a venit pe parcurs și îi cotrazic pe italieni, care au acuzat un posibil aranjament.

"Nu putem spune că era previzibil, noi voiam să câştigăm, nu ne gândeam la egal, pentru că voiam primul loc, cu 9 puncte, dar odată ce s-a ivit această şansă, să fie şi egalul bun, am mers către egal", a recunoscut Darius Olaru.

În semifinale, România U21 va întâlni puternica reprezentativă a Germaniei, joi, de la ora 19:00.

În plus, calificarea în semifinale e sinonimă cu obținerea prezenței la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, după o pauză de 56 de ani.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte