S-a aflat câștigătorul probei de tenis din cadrul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova

17 Iunie 2019 12:55 188 0

Ziaristul Arcadie Munteanu a devenit în week-end campion al Olimpiadei Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de câmp, relatează MOLDPRES.

În meciul final, el l-a învins cu scorul 6-3 pe reporterul independent Vadim Carauş, pe care l-a întrecut şi în faza grupelor cu 6-4. „Impresia mea a fost că în finală el nu a dorit să forţeze, să câştige cu orice preţ. A jucat mai mult pentru plăcere”, a declarat pentru agenţie câştigătorul competiţiei. Locul trei i-a revenit angajatului AIS MOLDPRES, Ion Robu.

Arcadie Munteanu, producător la un post privat de televiziune, a câştigat turneul de tenis de câmp a doua oară consecutiv.

Ultima probă din cadrul Olimpiadei APSM 2019 va fi fotbalul şi se va desfăşura la finele lunii curente. În programul ei competiţional figurează şase probe: bowling, biliard, joc de dame, şah, tenis de câmp şi fotbal. Din calendarul competițional au fost excluse, comparativ cu edițiile precedente, baschetul, badmintonul, natația și tenisul de masă. 

Actuala ediţie a Olimpiadei APSM este a 20-ea. Bilanţul ei este făcut tradiţional în ajunul Zilei Internaţionale a Jurnalistului Sportiv, pe 2 iulie, instituită de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte