David Beckham, Shakira şi trupa AC/DC, printre invitaţii de la nunta lui Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid. Cine este frumoasa mireasă

17 Iunie 2019 09:18 243 0 Ultima modificare 17 Iunie 2019 09:20

Sergio Ramos (33 de ani), căpitanul lui Real Madrid, s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Pilar Rubio (41 de ani), iar cei doi având invitaţi de seamă la nunta lor. 

La ceremonia de la catedrala din oraşul Sevilla au fost prezenţi peste 400 de invitaţi, printre care multe celebrităţi: Florentino Perez, care a fost martor, Roberto Carlos, Fernando Hierro, David şi Victoria Beckham, Luka Modrici, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pepe Reina, Antonio Carmona, Nina Pastori.

Mireasa a purtat o rochie de inspiraţie gipsy, concepută de Zuhair Murad. Paji de la nuntă au fost cei trei copii ai cuplului, Sergio (trei ani), Marco (doi ani) şi Alejandro (un an).

 

Petrecerea are loc la ferma La Alegría, care îi aparţine lui Ramos, situată la 20 de minute de Sevilla. Trupa AC/DC va primi un milion de euro pentru recital, Pilar Rubio fiind o mare fană a formaţiei rock.

 Invitaţii de la nuntă nu pot intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se "distreze fără presiunea reţelelor de socializare".

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte