Meciul anului îl joacă englezii, la Madrid, în finala Ligii Campionilor

01 Iunie 2019 22:07 289 0 Ultima modificare 01 Iunie 2019 22:09

Liverpool sau Tottenham? Aceasta este singura necunoscută înainte de încheierea acestui sezon al cupelor europene. La fel ca în Europa League, ultimul act al UEFA Champions League este o afacere englezească, iar conturile se vor regla la Madrid, de la ora 22:00.

Liverpool porneşte clar favorită - a cucerit trofeul de 5 ori până acum, fiind depăşită doar de Real Madrid şi AC Milan. Cormoranii au jucat finala şi anul trecut, pierzând în faţa Realului cu 1-3 la Kiev.

"Aş fi nebun să cred că vreo echipă are prima şansă. Ştiu că mulţi spun că Liverpool este favorită, dovadă diferenţa din campionat. Dar cine a văzut meciurile directe cu Tottenham din acest sezon ştie că nu e aşa, chiar dacă le-am câştigat pe amândouă", a declarat Klopp.

"Nu cred că Tottenham porneşte cu şansa a doua. Meciurile de campionat au fost extrem de dificile, probabil cel mai puternic adversar cu care am jucat," a spus şi Andy Robertson.

"Este a treia finală la rând pentru Liverpool, jos pălăria! Asta este cel mai dificil lucru! Noi vom juca la fel ca până acum, ei sunt favoriţi" a fost reacţia lui Pochettino înainte de meci.

Spre deosebire de trupa de pe Anfield, Tottenham nu se laudă cu performanţe în Europa - din actuala echipă doar Vorm, al treilea portar era născut atunci când Spurs juca finala cupei UEFA din 1984. Mai mult, în acest sezon, Tottenham a trecut pentru prima oară de faza sferturilor de finală.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte