Un fost jucător la Real Madrid, arestat pentru meciuri trucate

28 Mai 2019 15:31 566 0 Ultima modificare 28 Mai 2019 15:33

Raul Bravo (38 de ani), fost jucător la Real Madrid între 2001 și 2007, a fost arestat într-un dosar legat de trucarea mai multor meciuri, scriu cei de la Servimedia, citați de AS.

Alături de mai mulți jucători de fotbal, Raul Bravo a fost arestat într-un dosar de trucare de meciuri atât din Primera Division, cât și din Segunda Division. Conform sursei mai sus citate, Raul Bravo ar fi, alături de președintele celor de la Huesca, Augustin Lasaosa, cel care conducea această grupare. Alături de Raul Bravo, au mai fost arestați Borja Fernandez (38 de ani, retras din activitate), Carlos Aranda (38 de ani, retras din activitate), Samu Saiz (28 de ani, mijlocaș Getafe) şi Inigo Lopez (36 de ani, fundaș Depotivo la Coruna).

A mai fost reţinut Juan Carlos Galindo, şeful compartimentului medical al clubului Huesca. De asemenea, a fost percheziţionat sediul acestei grupări, care a retrogradat din La Liga la finalul sezonului recent încheiat, de unde au fost ridicate mai multe documente.

În perioada în care a jucat la Real Madrid, Raul Bravo a câștigat Liga Campionilor, în 2002, și două titluri, în 2003 și 2007. Bravo are și 14 selecții pentru naționala Spanie, fără să fi înscris vreun gol. 

Fostul jucător al celor de la Real Madrid este acuzat, alături de ceilați jucători implicați în acest dosar, de constituire de grup infracțional și de trucarea unor meciuri. Ancheta vizează mai multe partide din 2017. 

Cei de la Getafe au reacționat cu privire la Samu Saiz. Mijlocașul în vârstă de 28 de nu este arestat. Clubul susține că acesta se află în vacanță, pe o plajă, alături de familie. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte