Robert Lewandowski nu exclude să-şi încheie cariera la Bayern Munchen

13 Martie 2019 14:39 245 0

Atacantul polonez Robert Lewandowski, care deţine recordul de goluri marcate de un fotbalist străin în Bundesliga, a declarat miercuri că doreşte să bată şi alte recorduri cu Bayern Munchen, care ar putea fi ultimul său club din carieră, relatează Reuters.

Anul trecut, media internaţională relata că Lewandowski, ajuns la 197 de goluri marcate în Bundesliga, era tentat să caute o nouă provocare în viaţa sa de fotbalist.

După ce l-a depăşit pe Claudio Pizzarro (195) în clasamentul all-time al golgheterilor străini din Bundesliga, Lewandowski a declarat pentru un site polonez că ar putea rămâne la Bayern până la final de carieră: ''Îmi pot imagina asta, pentru că este un oraş mare, un club mare, care se va dezvolta chiar şi mai mult în sezonul viitor. Vreau să bat mai multe recorduri şi gândul că îmi pot pune amprenta în paginile de istorie m-ar putea face să rămân la Munchen''.

Miercuri, Lewandowski ar putea juca un rol decisiv în meciul retur dintre Bayern Munchen şi FC Liverpool, în care bavarezii au nevoie de o victorie pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor, după acel 0-0 de pe Anfield.

''Liga Campionilor este categoric visul meu, dar dacă nu vom ajunge în finală, nu voi considera că este un sezon ratat. Dacă nu voi reuşi, voi continua să încerc'', a subliniat Lewandowski. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte