Daniil Titov şi Natalina Brânză au obţinut titlurile de campioni naţionali la tenis de masă (juniori)

13 Martie 2019 13:08 297 0 Ultima modificare 13 Martie 2019 13:08

Daniil Titov (Chişinău) şi Natalina Brânză (Bălţi) s-au învrednicit de titlurile de campioni naţionali la tenis de masă (juniori), ediţia 2019, relatează MOLDPRES.

Turneul masculin a reunit 52 de participanţi, care au fost divizaţi în 16 grupe preliminare. Primii clasaţi din fiecare serie au acces pe tabloul principal. În semifinală, Daniil Titov l-a învins cu scorul 4-2 pe Dan Sofroni din capitală, iar în finală l-a devansat cu 4-1 pe Felix Cosmolici, care se antrenează în ultimul timp la un club din Germania. Pe locul trei s-a situat Dan Sofroni, care l-a întrecut cu scorul 4-1 pe Vasile Harea din Călăraşi.

Concursul feminin a adunat 24 de sportive. În primul meci semifinal, Natalina Brânză a întrecut-o cu scorul 4-0 pe sora sa, Vitalina. În cealaltă semifinală, Diana Gurschi din Mereni (Anenii Noi) a devansat-o cu 4-0 pe Vlada Caraulinaia (Chişinău). Natalina Brânză, jucătoare defensivă, a câştigat cu scorul 4-2 finala disputată cu Diana Gurschi, care preferă stilul de joc ofensiv.

„A fost un campionat competitiv, interesant. Au învins cei mai buni dintre participanţi. Ei vor reprezenta ţara la diferite turnee internaţionale de anvergură din acest an. Sper să facă acest lucru cu succes”, a declarat pentru mass-media la finele competiţiei preşedintele Federaţiei municipale de profil, Marc Granovschi, care va organiza pe 23-23 martie curent la sala USM un turneu rezervat veteranilor cu ocazia împlinirii a 75 de ani.

Elevii antrenorului Natalia Smirnova din capitală, care activează la USM, au obţinut cele mai multe distincţii la acest campionat - şapte (trei locuri întâi, trei locuri două şi un loc trei). Cu puţin au rămas în urma lor reprezentanţii Şcolii specializate din Bălţi, care s-au învrednicit de şase medalii (două locuri întâi, două locuri doi şi două locuri trei). 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte