Simona Halep a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat la vestiare, după ce a fost eliminată de la Indian Wells

13 Martie 2019 11:51 399 0 Ultima modificare 13 Martie 2019 11:56

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Indian Wells, după 2-6, 6-3, 2-6, cu Marketa Vondrousova și va coborî pe locul 3 WTA începând de luni. 

 Sportiva noastră a fost extrem de dezamăgită după eșecul de ieri și a dezvăluit, la conferința de presă, că a izbucnit în lacrimi.

"Înfrangerile sunt mai ușoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită și supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp, pentru că am pierdut. 

Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puțin când pierd. Simțeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere și cred că este un lucru bun", a afirmat Simona Halep, conform tennisow.

Apoi, sportiva din Constanța a dezvăluit care a fost cel mai greu moment trăit în carieră: finala Roland Garros 2017, pierdută cu Jelena Ostapenko.

"Cel mai rău am plâns după finala Openului Franței, în 2017. Cred că toată lumea știe asta. Și azi, pur și simplu mi-a venit din nou să plâng", a afirmat Simona Halep. 

Pentru Simona, urmează turneul de la Miami, care va fi transmis în direct de Digi Sport în perioada 18-31 martie. În 2018, Halep a fost eliminată prematur la această competiţie, care face la rândul său parte din categoria Premier Mandatory. Simo nu a trecut de turul trei anul trecut, fiind învinsă în decisiv de "Aga" Radwanska.

Locul unu nu mai pare în acest moment în "raza de acţiune" a Simonei, pe termen scurt, în condiţiile în care Osaka are de apărat la Miami doar punctele aferente turului secund.

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, transmis în direct pe Digi Sport, în perioada 18-31 martie.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: digi24.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte