Verificări la Gara Auto de Nord din Capitală. Polițiștii au depistat mai multe încălcări

05 Octombrie 2018 13:14 155 0

Oamenii legii au efectuat verificări la Gara Auto de Nord în vederea evaluării stării tehnice a 30 de unităţi de transport de rută.

În urma verificărilor microbuzelor poliţiştii au depistat încălcări a legislaţiei admise de către şoferi, cum ar fi defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, precum și lipsa raportului de inspecție tehnică a unităților de transport.

În rezultat, au fost întocmite 11 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și 3 puncte de penalizare.

De asemenea, 3 unitați de transport au rămas fără plăcuțele de înmatriculare și neadmiterea la rută până la înlăturarea neajunsurilor depistate de polițiști, administratorilor le-au fost înmânate prescripții pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Poliţia Capitalei continuă activităţile la acest compartiment, cu scopul de a asigura securitatea călătorilor în timpul traficului rutier, iar agenţii economici sunt atenţionaţi să respecte prevederile legale.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte