S-a stins din viață deputata Ludmila Guzun

16 Aprilie 2021 11:30 201 0 Ultima modificare 16 Aprilie 2021 11:45

Deputata Partidului Democrat, Ludmila Guzun, s-a stins din viață pe 16 aprilie. Parlamentul a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul deputatei, transmite IPN.

În luna iunie, Ludmila Guzuna urma să împlinească 60 de ani. Ea a fost confirmată cu noul coronavirus, iar pe data de 7 aprilie a publicat un mesaj în care spunea că că a fost internată la terapie intensivă, deoarece virusul o atacase agresiv.

Ludmila Guzun, care era președinta raionului Ungheni, a devenit deputat după ce, la alegerile din 2019, a câștigat Circumscripția nr. 16 Ungheni. Anterior a deținut și funcția de viceprimar al orașului Ungheni, după care a fost reprezentant în teritoriu al SA „Moldtelecom”.

„Cu profundă durere am aflat azi că buna noastră colegă deputat Ludmila Guzun a trecut la cele veșnice după o lungă luptă cu acest virus blestemat. Un om de o cumsecădenie și omenie extraordinară. Cu toții am admirat-o pentru demnitatea, verticalitatea și profesionalismul cu care acționa. Este o pierdere irecuperabilă pentru noi. Condoleanțe rudelor, familiei și tuturor celor care au cunoscut-o pe dna Ludmila Guzun. Drum lin, dragă Ludmila”, a scris liderul PDM, Pavel Filip, pe o rețea socială.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte