Trei persoane decedate în urma unui accident produs la Ocnița

15 Aprilie 2021 15:15 151 0

Trei persoane decedate astăzi, 15 aprilie, în urma unui accident produs în jurul orei 09.00, pe traseul R-11 km 29 (Briceni-Ocnița-Otaci), la intrare în satul Ocnița din raionul Ocnița. 

Polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, preliminar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme. Peste câteva ore, poliția a anunțat că din cauza multiplelor traume primite a decedat și a treia persoană care se afla în mașină.

Accidentul în care a decedat cuplul a lăsat orfane 2 fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani. Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița.
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte