Grădinițele din Chișinău sunt pregătite pentru primirea copiilor

29 Iunie 2020 14:16 622 0 Ultima modificare 29 Iunie 2020 14:17

Instituțiile preșcolare din municipiul Chișinău au achiziționat toate materialele pentru prevenirea infecției cu coronavirus și sunt pregătite pentru primirea copiilor, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a notat pe rețelele de socializare că municipalitatea a luat toate măsurile pentru pregătirea instituțiilor preșcolare de deschidere.

„În cele 126 de instituții de educație timpurie din capitală, unde sunt înscriși peste 32 300 de copii, au fost procurate bunuri materiale în sumă de 4 milioane 442 mii de lei”, a scris Ceban.

Primarul Chișinăului a adăugat că direcțiile de educație din sector au achiziționat, în mod centralizat, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, termometre infraroșu, lămpi antibacteriene, inventar moale, uscătoare pentru mâini, măști de protecție pentru angajații din blocurile alimentare și punctele medicale, viziere etc.

“Toate aceste bunuri sunt necesare pentru asigurarea în prima etapa a activității instituțiilor, în condițiile epidemiei de Covid-19”, a menționat Ceban.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte