Cei doi luptători K1 acuzați de omor au fost achitați

26 Iunie 2020 15:46 536 0

Mihai Pârgaru, unul dintre luptătorii K1 acuzați că, acum doi ani, au bătut până la moarte un tânăr în fața unui club de noapte din capitală, a fost achitat de magistrați în totalitate, iar cel de-al doilea, Aurel Ignat, a fost achitat parțial, fiindu-i aplicată o amendă pentru un singur capăt de acuzare – „ huliganism”. Verdictul a fost dictat de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, transmite IPN.

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani, care a solicitat condamnarea celor doi la câte 15 ani închisoare, anunță că va contesta sentința și va insista pe condamnarea lor în corespundere cu faptele comise. Procurorii au cerut condamnarea pe două capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, când inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

Dosarul în privința coparticipantului celor doi a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind dat în urmarire.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte