Imagini de la urmărirea ca în filme a vitezomanului de la Ciocana // VIDEO

08 Iunie 2020 12:39 886 0 Ultima modificare 08 Iunie 2020 12:42

Pe pagina de facebook al Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP, au fost publicate imagini noi cu momentul în care echipajele de poliție s-au fugărit după un automobil de marca Mercedes condus de un șofer aflat în stare de ebrietate și fără de permis de conducere, transmite paranteze.md

Incidentul a avut loc ieri 7 iunie, în sectoarele Ciocana și Rîșcani al capitalei. Câteva echipaje de poliție s-au fugărit zeci de minute după un șofer care a ignorat în totalmente somațiile polițiștilor de a se opri. 

Automobilul de marca Mercedes a fost în cele din urmă stopat în sectorul Rîșcani, iar șoferul și pasagerii acestuia reținuți.

La volanul automobilului se afla un bărbat vizibil în stare de ebrietate, fiind testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.86 ml/g.

Totodată, s-a constatat că conducătorul auto anterior a fost suspendat de dreptul de a conduce vehicule, după ce a fost depistat săptămâna trecută în stare de ebrietate la volan.

În automobil se aflau încă 7 persoane, cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, dintre care 4 bărbați și 3 femeie.

Imaginile video din mometul reținerii, surprinse de un martor ocular pot fi vizualizate aici: Momentul reținerii unui șofer beat pe o stradă din capitală. Zeci de echipaje de poliție implicate în operațiune

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte