Poliția reia căutările masive ale micuțului Beniamin // VIDEO

27 Mai 2020 18:50 1555 0 Ultima modificare 27 Mai 2020 19:10

 

Un copil de șase din orașul Hâncești a dispărut marți, 26 mai. În căutarea băiatului s-au implicat atât oamenii legii, cât și voluntarii.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a declarat pentru IPN că băiatul a dispărut în jurul orei 12.00, iar poliția a fost alertată peste aproximativ trei ore. Copilul a fost văzut ultima oară jucându-se în curte. Căutările continuă și astăzi.

Băiatul, pe nume Beniamin Osipciuc, era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz. Persoanele care dețin informații, sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112.

Într-o postare pe Facebook, o persoană scrie că un copil ar fi văzut băiatul dispărut urcând într-un microbuz roșu, al unui vânzător ambulant de pui. Mașina ar fi plecat spre Logănești.

Primarul oraşului Hînceşti, Alexandru Botnari, a spus pentru Publika TV că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hîncești, dat dispărut de ieri, ar fi fost urcat într-o maşină de nişte persoane necunoscute.

"S-ar fi urcat într-o maşină, l-a urcat cineva şi a plecat spre satul Logăneşti. O să încercăm să implicăm şi primăriile din satele adiacente. Vrem să facem o şedinţă cu comisariatul de poliţie şi cu asociaţia de vânători ca să repartizăm pe sectoare şi să încercăm şi alte soluţii", a menționat primarul de Hîncești.

Locuinţa familiei băieţelului este situată la marginea oraşului, în apropiere de drumul care duce spre satul Logăneşti.

Cristina Vicol a menționat că poliția cercetează toate versiunile.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte