Ultima oră! Copilul dispărut la Hîncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

27 Mai 2020 11:11 13012 0 Ultima modificare 27 Mai 2020 11:15

Primarul oraşului Hînceşti, Alexandru Botnari, a spus pentru Publika TV că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hîncești, dat dispărut de ieri, ar fi fost urcat într-o maşină de nişte persoane necunoscute.

"S-ar fi urcat într-o maşină, l-a urcat cineva şi a plecat spre satul Logăneşti. O să încercăm să implicăm şi primăriile din satele adiacente. Vrem să facem o şedinţă cu comisariatul de poliţie şi cu asociaţia de vânători ca să repartizăm pe sectoare şi să încercăm şi alte soluţii", a menționat primarul de Hîncești.

Locuinţa familiei băieţelului este situată la marginea oraşului, în apropiere de drumul care duce spre satul Logăneşti.

Poliţiştii spun că această versiune nu ar fi veridică.

Amintim că zeci de oameni, printre care părinţi, rude, poliţişti, salvatori şi voluntari, toți s-au mobilizat și sunt în căutarea copilului. Băiatul a plecat de acasă ieri în jurul orei 12:00, iar de atunci este de negăsit. Oamenii legii fac apel la toţi cei care l-au recunoscut din imagini şi l-au văzut, să sune la 112.

Conform Hâncești 24 TV, este vorba despre un băiat de 6 ani - Osipciuc Beniamin, care a dispărut ieri la amiază. Era îmbrăcat în maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Cine îl găsește, contactați poliția.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte