Iresponsabilitate și inconștiență incredibilă! Accidentul din centrul Chișinăului scoate la iveală teribilsmul de la volan

17 Mai 2020 19:02 1328 0 Ultima modificare 17 Mai 2020 19:13

Noapte de coşmar în Chişinău. Inconştienţa unui şofer şi viteza nebună au luat viaţa a doi oameni în urma unui cumplit accident rutier. Şi bilanţul nu se opreşte aici - mai sunt patru răniţi şi 4 maşini avariate. Tragedia s-a produs la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ismail. Vinovat s-ar face un bărbat de 27 de ani care a trecut în goană pe culoarea roşie a semaforului. S-a izbit puternic într-un taxi şi a ucis doi oameni nevinovaţi. În urma coliziunii a ricoşat pe şosea şi a mai lovit două maşini, scrie TVR Moldova.

Impactul ucigător s-a produs la ora unu şi 13 minute. Şoferul de 27 de ani care avea o fată în maşină s-a izbit violent în taxi-ul care circula regulamentar. În urma impactului, ambele maşini s-au făcut zob şi bucăţi din acestea au fost împrăştiate în întreaga intersecţie din centrul Chişinăului. Poliţia a fost alertată de martorii îngroziţi ai tragediei.

„Automobilul de model Audi, condus de un şofer în vârstă de 27 de ani, care avea la bord o pasageră s-a tamponat cu un automobil de model Toyota ce aparţine unei firma de taxi, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani ce se deplasa pe strada Ismail.

La fel, în unitatea de transport se afla un pasager. În urma impactului, Audi a fost proiectat într-un automobil de model Dacia Logan ce era condus de un bărbat de 40 de ani şi în unitatea de transport se mai afla o pasageră. Ulterior, a tanmponat un alt automobil Wolkswagen" ce era parcat pe marginea carosabilului”, a spus NATALIA STATI, ofiţer de presă Poliţia Chişinău

Au murit ambele persoane care se aflau în taxi. Şoferul s-a stins pe loc, iar clientul său a murit la spital. Şi ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident precum şi pasagerii au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale. Unii martori susţin că şoferul care s-ar face vinopvat de tragedie ar fi pariat cu un prieten cine va ajunge primul la destinaţiei. Miza ar fi fost de 50 de euro, notează autoblog.md.

„Dacă este sau nu este aşa cum se vehiculează în sursele mass-media precum că ar fi pariat sau nu, deja poliţia va stabili toate circumstanţele, cu ce viteză se deplasau şoferii şi tot ce ţine de accidentul dat”, a spus NATALIA STATI, ofiţer de presă Poliţia Chişinău.

Poliţia a deschis un dosar penal iar şoferul de 27 de ani a fost reţinut pentru 72 de ore.
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte