Vezi care angajați ai sistemului bugetar revin de astăzi la lucru

04 Mai 2020 09:19 413 0 Ultima modificare 04 Mai 2020 09:25

Începând cu data de astăzi, angajații din sectorul public revin la programul obișnuit de muncă. De asemenea, sunt reluate activitățile de comerț cu amănuntul ale tuturor tipurilor de mărfuri și produse, cu excepția unităților comerciale amplasate în centre comerciale, în piețe, în aeroporturile și porturile internaționale și în punctele internaționale de trecere a frontierei de stat, transmite IPN.

Tot de astăzi, se reia activitatea de comerț a produselor la pachet și în regim catering prin unitățile de alimentație publică și prin unitățile care comercializează produse de patiserie, panificație și alte produse alimentare cu vânzare la geam.

De asemenea, își reiau activitatea și comercianții de produse alimentare la pachet prin unitățile de alimentație publică din cadrul unităților de comercializare a produselor petroliere, cu excluderea posibilității de consumare a acestora în incinta sau teritoriul unității.

Și transportul public din Bălți și Chișinău revine la programul obișnuit de activitate. La Chișinău, taxatorii revin la muncă, iar toți pasagerii sunt obligați să poarte măști sau materiale reutilizabile (fulare, eșarfe, alte articole vestimentare) în transportul public.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte