Doi bebeluși infectați cu COVID-19 s-au născut la Maternitatea nr.2 din capitală

25 Aprilie 2020 12:13 288 0

La Maternitatea nr.2 din capitală s-au născut doi bebeluși infectați cu COVID-19. Declarația a fost făcută de șefa secției, Maria Znatovan, la un briefing. Șefa de secție a precizat că bebelușii au fost aduși pe lume de mame infectate cu coronavirusul de tip nou, iar până la externare aceștia au fost tratați complet și au mers acasă sănătoși.

„De la începutul stării am diagnosticat pozitiv 84 de gravide. 28 au fost tratate complet, 9 prelungesc tratamentul. Am avut patru femei infectate cu coronavirusul de tip nou care au născut. Ele au fost supuse unui tratament specific. Ulterior, nou-născuții infectați au fost tratați, iar la externare testele au fost negative”, a precizat Maria Znatovan, scrie agora.md.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că în ultimele 24 de ore 70 de persoane au reușit să învingă virusul COVID-19 și au fost externate din spital. Totodată, opt pacienți infectați cu coronavirusul de tip nou se află în stare extrem de gravă, în timp ce alte 215 persoane sunt în stare gravă.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte