Vacanța forțată a elevilor se prelungește. Află AICI când vor putea elevii să meargă la școală

26 Martie 2020 10:22 597 0

Ministerul Educației a emis un nou ordin privind suspendarea procesului educațional pe tot teritoriul Republicii Moldova. „Se prelungește perioada de suspendare a procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ pe întreg teritoriul țării pe toată durata stării de urgență”, se arată în noul ordin al MECC.

Potrivit documentului, toate instituțiile de învățământ vor rămâne închise până la 15 mai. „În contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară, MECC a emis ordinul nr. 377/2020 privind prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special pe întreg teritoriul ţării, pe toată durata stării de urgență”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Rămâne însă în vigoare organizarea procesului educaţional la distanţă prin utilizarea tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale, în perioada în care este restricţionată desfăşurarea procesului educaţional în incinta instituţiilor de învăţământ.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte