(VIDEO) Momentul în care doi bărbați, acuzați de omor, au fost reținuți de polițiști

22 Ianuarie 2020 14:50 349 0 Ultima modificare 22 Ianuarie 2020 14:53

Ofițerii de investigație a IP Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe urme fierbinți au reținut doi indivizi, bănuiți de comiterea unui omor. Aceștia s-au dovedit a fi originari din mun. Chișinău și Strășeni, cu vârstele de 39 și 48 de ani,  ambii anterior judecați pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Astfel,  la data de 18 ianuarie, bărbații au venit în ospeție la victimă bărbat în vârstă de  61 de ani, care locuiește pe str. Alexandru cel Bun, unde împreună consumând  băuturi alcoolice între victimă și bănuiți s-a iscat un conflict  în urma căruia ultimii i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului, după care au părăsit locuința bărbatlui.

Ulterior la data de 19 ianuarie, când concubina victimei s-a întors la domiciliu de la muncă, a depistat bărbatul fără suflare, care  imediat a alertat poliția. Cadavrul bărbatului a fost  îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru stabili cu exactitate cauza decesului.  Urmare a efectuării autopsiei medico-legale de către experții judiciari a CML, s-a stabilit faptul că în urma loviturilor în deosebi în regiunea abdomenului, a cauzat decesul bărbatului.

În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima. Potrivit lor, conflictul cu victima s-ar fi iscat în urma consumului de băuturi alcoolice ca urmare și-au adus aminte de unele neînţelegeri anterioare.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetaţi penal pentru omor. Conform legislației ei  riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte