O femeie a fost condamnată la 14 ani de inchisoare pentru că l-a înjunghiat pe amicul concubinului

15 Ianuarie 2020 14:30 296 0 Ultima modificare 15 Ianuarie 2020 14:31

Procuratura Generală anunță obținerea unei sentințe de condamnare la 14 ani și 6 luni închisoare a unei femei din Dubăsarii Vechi – Criuleni, care l-a înjunghiat în piept pe amicul concubinului său, pentru motivul că acesta l-ar fi convins pe ultimul să meargă la furat.

Procurorii au prezentat în fața judecătorilor probe care indică faptul că femeia l-a atacat pe bărbat cu intenția să-l omoare, atunci când consumau băuturi alcoolice cu alte două persoane, în dimineața zilei de miercuri, 26 decembrie 2018. Inițial, aceasta l-a agresat fizic, dar a fost potolită de cei care se aflau în ospeție la ea acasă. Ulterior, aceasta spontan i-a aplicat victimei două lovituri în piept cu cuțitul de bucătărie. În rezultat, victima a căzut la pământ și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, unde a primit ajutorul necesar.

Femeia are vârsta de 49 de ani și a mai fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea, pentru tentativă de omor: și-a atacat cu toporul concubinul precedent. Acum, dacă sentința va rămâne în vigoare, inculpata-și va ispăși pedeapsa pronunțată pentru ambele crime. La această etapă, la solicitarea procurorilor, inculpata a fost plasată în arest.

Sentința pronunțată este cu drept de atac, la Curtea de Apel Chișinău.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte