Sericiul Vamal are un nou director interimar

03 Decembrie 2019 10:10 256 0

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a prezentat colaboratorilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției, dl Sergiu Burduja.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Finațelor, în cadrul ședinței scurte, Viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător: „Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”.

În continuare, vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul numit, dl Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Șef al Direcției control financiar și audit din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Sursa: deschide.md.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte