Concurs-festival cu critici și supărări // REPORTAJ

23 Octombrie 2019 17:42 1244 0

Festivalul-concurs internațional, „Constelația Talentelor”, anunțat drept unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, a provocat critici și indignare din partea unora dintre participanți. Mama unui concurent care a evoluat pe scenă a făcut o postare pe Facebook, în care povestește detalii de „după culise”, din timpul competiției. Potrivit acesteia, programul anunțat nu a fost respectat; nu s-a efectuat proba de sunet pentru toți participanții iar microfoanele le-au dat mari bătăi de cap artiștilor. Listele cu participanții și piesele au fost încurcate, în ziua concursului provocându-se un adevărat haos care a durat timp de câteva ore. Mai mult, decernarea premiilor a început abia în jurul orei 21.

De cealaltă parte, producătorul și președintele Festivalului, Eugenia Ursu, recunoaște că nepoata sa a participat la eveniment, însă dă asigurări că aceasta nu a fost nicidecum favorizată.

Potrivit organizatorilor, anul acesta pe scenă au urcat peste 600 de participanți din diferite țări. Fiecare dintre ei a achitat o taxă de înscriere de 70 de euro.

Festivalul-concurs "Constelația Talentelor" s-a desfășurat în perioada 19-21 octombrie, la Chișinău. În acest an, evenimentul a ajuns la cea de-a III-a ediție.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte