LA VOLAN, CU ALCOOL ȘI ARME // VIDEO

10 Octombrie 2019 20:42 318 0 Ultima modificare 10 Octombrie 2019 21:12

Cu muzică la volum maxim, viteză excesivă și consumând alcool, un grup de tineri demonstrează cum poate șofa pe străzile capitalei, la volanul unei mașini scumpe. Toate acestea rezultă din mai multe filmulețe publicate de redacția Agora.

Din imagini se vede că viteza depăşeşte 100 de km/h, iar unul dintre tineri împușcă dintr-o armă pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim.

Unul dintre protagoniștii fimulețelor apare în mai multe fotografii alături de președintele Igor Dodon, despre care internauții scriu că tânărul ar fi nepotul acestuia. Unii susțin că este fratele gemenelor Sandra și Margarita Dodon. Deși tinerele apar în mai multe poze cu șeful statului, acestea de mai multe ori au negat că ar fi rude cu Dodon, la fel cum a negat și președintele.

În acest sens Carmena Sterpu, șeful Serviciului de presă al Administrației prezidențiale, susține că tânărul nu se află în relații de rudenie cu președintele Igor Dodon. Ea precizează într-o postare pe pagina sa de Facebook că, coincidența de nume, dacă se va adeveri că e vorba de numele Dodon, nu presupune în mod neapărat înrudirea dintre oamenii cu același nume.

În 2015 au mai existat situaţii cu implicarea acestui tânăr, fiind văzut cum conduce la vârsta de 12 ani pe străzile capitalei fără nici o teamă de lege.

Atunci, reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare au declarat că acest filmuleț nu poate fi folosit în calitate de probă în inițierea unui proces-verbal.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte