CONSTRUCȚIILE ILEGALE POT FI STOPATE // VIDEO

09 Octombrie 2019 16:10 235 0

Construcțiile neautorizate continuă să fie obiect de discuție, din păcate, mai mult în campanii electorale. Motivul apariției acestora este nerespectarea legislației de către Administrațiile Publice Locale. Eliberarea certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construcție e doar prima piatră din temelia construcțiilor ilegale. Urmează ceilalți pași care sfârșesc, de obicei, cu decizia instanței de judecată care le legalizează. Acesta a fost laitmotivul emisiunii Forum de la Vocea Basarabiei

Deși consilierii, dar și funcționarii primăriei dispun de un Plan general care explică în detalii ce se poate și ce nu se poate de semnat pentru pornirea unei construcții, din păcate însă acest document se prăfuiește prin sertarele primăriei. Și totuși problema poate fi rezolvată, consideră invitații emisiunii, de un primar onest și gospodar.

Emisiunea FORUM, moderată de Leonid Smolnițchi, poate fi vizionată la Vocea Basarabiei TV și ascultată la radio Vocea Basarabiei în fiecare seară începând cu orele 20.00. Cei interesați pot adresa întrebări în direct invitaților din platou la numărul de telefon: 022-844-699.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte