ȘOFERIȚA PORSCHE-ULUI A DECEDAT LA SPITAL // VIDEO

09 Octombrie 2019 10:38 420 0

Svetlana Ungureanu, șoferița în vârstă de 33 de ani, care pe data de 30 septembrie a fost implicată într-un grav accident pe strada Alba-iulia, din sectorul Buiucani al capitalei, a decedat în această dimineață, la ora 10:25, la Spital. Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

 

Diagnosticul final al șoferiței era extrem de complicat. Femeia a suportat două intervenții chirurgicale, însă starea ei nu se ameliora. Pacienții care rămân în continuare internați sunt în stare de gravitate medie, în afara oricărui pericol. În scurt timp vor fi externați.

Anterior, în urma expertizei medicale s-a constatat că șoferița implicată în accident avea o alcoolemie în sânge cu mult peste limita admisă de lege, atunci când a urcat la volan. Aceasta a fost implicată în mai multe accidente fiind în stare de ebrietate.

În acest sens Inspectoratul Național de Patrulare al IGP informează că în ultimele 9 luni ale anului, 3751 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate. Iresponsabilitatea și ignorarea legii, de către cei care pun cetățenii în pericol, a făcut ca pe traseele din Republica Moldova să-și piardă viața 30 de persoane, iar 134 au rămas cu sechele pe viață, în cele 117 accidente comise se șoferi băuți.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte