ȘOFERIȚA PORSCHE-ULUI A DECEDAT LA SPITAL // VIDEO

08 Octombrie 2019 16:10 412 0

Svetlana Ungureanu, șoferița în vârstă de 33 de ani, care pe data de 30 septembrie a provocat un grav accident pe strada Alba-iulia, din sectorul Buiucani al capitalei, a decedat în această dimineață, în jurul orei 10:00, la Spital. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către Veronica Istrati, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății. Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Anterior, în urma expertizei medicale s-a constatat că femeia avea o alcoolemie în sânge cu mult peste limita admisă de lege, atunci când a urcat la volan. Aceasta a fost implicată în mai multe accidente fiind în stare de ebrietate.

În acest sens Inspectoratul Național de Patrulare al IGP informează că în ultimele 9 luni ale anului, 3751 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate. Iresponsabilitatea și ignorarea legii, de către cei care pun cetățenii în pericol, a făcut ca pe traseele din Republica Moldova să-și piardă viața 30 de persoane, iar 134 au rămas cu sechele pe viață, în cele 117 accidente comise se șoferi băuți.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte