Patru dintre cei cinci copii răniți în accidentul de vineri, produs în satul Dezghingea din Comrat, sunt internați în secțiile traumatologie și pediatrie

05 August 2019 12:15 921 0

Patru dintre cei cinci copii răniți în accidentul de vineri, produs în satul Dezghingea din Comrat, sunt internați în secțiile traumatologie și pediatrie. Un băiat de opt ani s-a stins sâmbătă la spital, transmite IPN.md

Solicitat de IPN, Dmitri Stanilevici, șef de secție la Spitalul raional Comrat, a declarat că starea celor patru copii, cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani, este satisfăcătoare. Copiilor li se acordă asistența medicală necesară.

Cel mai mult în urma accidentului a avut de suferit copilul de opt ani, care a fost internat la reanimare. Acesta s-a stins a doua zi de la accident.

Cei cinci copii au fost loviți în plin de un automobil condus de un bărbat în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Accidentul a avut loc vineri, la ora 22.30. Cei cinci copii se jucau la marginea drumului când automobilul a fost direcționat spre ei. Bărbatul a fost reținut și se află în izolator.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte