Comunitatea Căilor Ferate şi a Companiilor de Infrastructură din Europa lansează cea de-a patra ediție a “Concursului de Fotografie Aline Bastin"

16 Iulie 2019 11:09 609 0 Ultima modificare 16 Iulie 2019 11:21

Comunitatea Căilor Ferate şi a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează cea de-a patra ediție a Concursului de Fotografie Aline Bastin"*

Care este obiectivul?

Trenurile leagă locurile, dar și oamenii; ca atare, acestea au fost întotdeauna un subiect fascinant și inspirat pentru artiști. Obiectivul acestui concurs este de a stimula creativitatea pasagerilor feroviari și de a răspândi o imagine umană și pozitivă a căilor ferate în Europa.

Cele douăsprezece cele mai bune fotografii vor primi câte un premiu de 200 de euro și vor fi afișate la European Railway Award în anul 2020.

Idee generală

Tema concursului din acest an este:

"Către o mobilitate cu emisii scăzute: să călătorim pe întreg teritoriul Europei pe calea ferată!"

Concursul este deschis nu numai membrilor CER, ci tuturor rezidenților celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, Albaniei, Bosniei-Herțegovina, Georgiei, Macedoniei, Republicii Moldova, Muntenegrului, Norvegiei, Serbiei, Elveției, Turciei și Ucrainei.

Numai fotografiile realizate în aceste țări pot fi trimise.

Fotografiile cu rezoluție înaltă (de preferință într-un format orizontal) ar trebui depuse în format electronic înainte de 30 noiembrie 2019 pe(http://www.cer.be/forms/railway-photography-contest).

Mai multe informații

Pentru regulile detaliate ale concursului: http://www.cer.be/aline-bastin-photography-contest-rules

Pentru a vedea pozele câștigătoare din ediția anterioară a concursului: http://www.cer.be/media/picture-galleries/aline-bastin-photography-contest-2018

Pentru mai multe informații despre acest concurs, vă rugăm să contactați
Françoise Vangelder(Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./ +32 (0)2 213 08 72).

Aline Bastin a activat în CER în cadrul Departamentului de comunicare. Aline, cunoscută pentru energia ei pozitivă și pentru viziunea asupra lumii, a fost foarte apreciată și iubită ca un coleg și prieten. Aline Bastin a decedat în evenimentele tragice care au avut loc la Bruxelles pe 22 martie 2016.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte