Vremea pentru 16 aprilie

15 Aprilie 2019 18:22 200 0

Săptămâna începe cu vreme posomorâtă în toată țara. Cerul va fi în mare parte noros iar pe alocuri ploi vor cădea ploi de scurtă durată. Maximele termice scad ușor în nord și în centru iar în sudul țării acestea nu vor depăși 14 grade.

 

Mâine la Briceni, va ploua cu găleata și se vor înregistra 3 grade. Aceași maximă și ploi puternice vor fi la Bălți, iar la Soroca vor fi 5 grade Celsius. De 3 grade și precipitații însoțite de descărcări electrice vor avea parte locuitorii Orheiului. 

 

Nori și averse vor fi și în sudul țării. La Cahul, Comrat și Leova valorile termice vor varia între 6 și 9 grade. 4 grade și vreme posomorâtă va fi la Tiraspol.

 

La Chișinău va ploua întreaga zi. Maximele nu vor depăși 5 grade. Noaptea termometrele vor indica 3 grade Celsius. 

 

La București soarele se ascunde printre nori. La amiază termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Iași va ploua, iar maxima termică va indica doar 3 grade.

 

Și la Kiev va fi înnorat și sunt posibile precipitații, iar la prânz se vor înregistra 10 grade. La Roma apare soarele, dar va fi parțial acoperit de nori, iar mercurul din termometre va indica 17 grade Celsius. La Atena va fi senin, iar temperatura aerului va ajunge la 16 grade.

 

La Bruxelles soarele va străluci din plin în a doua parte a zilei, iar mercurul din termometre va ajunge la 16 grade Celsius. La Paris revin ploile și maxima va fi de 11 grade. La Madrid revine soarele, iar temperatura aerului va atinge 18 grade.

 

Locuitorii Berlinului nu se vor bucura de soare și nici de temperaturi prea mari. Termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Londra va fi posomorât, iar maxima termică va atinge 14 grade Celsius. 

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte